Skip to main content

Eerste divisie volleybal

Wisten jullie dat er in onze sporthal ook eerste divisie volleybal wordt gespeeld?
Numidia VC Limax traint en speelt wedstrijden op hoog niveau op ons volleybalveld center court. VC Limax gaat na de laatste zege in februari 2023 zelfs als koploper de kampioenspoule in! Na carnaval begint Limax met maar liefst vijf punten aan de kampioenspoule.

De volleyclub bestaat al bijna 60 jaar. Een gezonde vereniging die sportief wil blijven presteren, heeft een constante aanmelding van nieuwe jeugdleden nodig. In 2020 werd de Limax Volleybalschool opgericht, die trainingen verzorgt voor getalenteerde jeugdvolleyballers.
Heb jij belangstelling voor volleybal of wil je wel eens aan een clinic op school meedoen om aan de sport te proeven? Kijk dan eens op www.vclimax.nl.