Skip to main content

Dorpshuis

Een plek waar mensen elkaar ontmoeten

Met het Dorpshuis biedt de Roerparel een plek aan de inwoners van Roerdalen om gezamenlijke activiteiten te ontplooien. Naast de sporthal zijn er verschillende zalen en zaaltjes die gebruikt en gehuurd kunnen worden. De foyerzalen zijn van elkaar gescheiden door een verwijderbare wand, waardoor een grotere zaal ontstaat. In de grote vergaderzaal is de bibliotheek gehuisvest. De vergaderzalen hebben airco waardoor het ook in de zomer aangenaam vergaderen is. Een overzicht van de zalen is te zien op de plattegrond van de Roerparel.
Café-zaal Bergerac verzorgd catering, zoals koffie en thee, fris, een lunch e.d.. Hiertoe neemt u contact op met het café.

Roerparelzaal

In een deel van de Roerparelzaal is de bibliotheek gehuisvest. In het vergaderdeel zijn verschillende opstellingen te realiseren. Is een beamer aanwezig en een scherm dat elektrisch omlaag kan. Tevens is het mogelijk om flipovers, een podium en tv-scherm te reserveren. Deze extra’s kunt u aangeven tijdens het reserveren.

Kleine vergaderzaal

De kleine vergaderzaal staat ook bekent als de bestuurskamer. Ook hier zijn verschillende opstellingen mogelijk. In deze ruimte is geen beamer maar wel een grote verrijdbare televisie die aangesloten kan worden op een laptop. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 37 m2. Bij de zaal zijn flip-overs en een podium te reserveren. Dit kunt u aangeven tijdens het reserveren.

Foyer

De foyer is met scheidingswanden in drieën te delen: foyer 1, foyer 2 en foyer 3.
Foyer 1 is het cafégedeelte. Hier is een gezellige bar. De tafels met gemakkelijke stoelen nodigen uit om met familie en vrienden wat te drinken en te kletsen.
Foyer 2 is op veel manieren is in te richten en geschikt voor vergaderingen, bruiloften, partijen, kaartavonden en nog veel meer. Zonder scheidingswand naar het café is het een mooie ruimte voor bijvoorbeeld recepties.
Foyer 3 is zeer geschikt voor een presentatie in U-vorm. Er is een scherm om op te projecteren met de beamer. U kunt ook kiezen voor de verrijdbare televisie en de flipovers.
De foyers 1, 2 en 3 zijn op verschillende manier samen te voegen tot grotere ruimten. In het reserveringssysteem reserveert u de zalen apart. Voor het reserveren van foyer 1, café, en het samenvoegen van zalen is het noodzakelijk om contact op te nemen met de beheerder. In het reserveringssysteem kunt u aangeven wat u bij wilt boeken.

Dartroom

Bij binnenkomst, direct rechts, ziet u de dartroom. Hier speelt wekelijks de dartclub.

Foyer 1

Foyer 1

Foyer 2

Foyer 2

Foyer 3

Foyer 3

Bij te boeken

ItemPeriodePrijs
beamer
dagdeel (< 2uur)
€ 9,00
beamer
dagdeel (> 2uur)
€ 12,50
televisie / scherm
dagdeel (> 2uur)
€ 2,50
flipover
dagdeel
€ 1,50
podium (10 m2)
dagdeel
€ 15,00
podium (35 m2)
per keer
€ 30,00