Skip to main content

Cafe Bergerac is Geitenstal in 2022

Op 12 november 2021 haet C.V. de Bergeitte Café zaal de Bergerac oetgeroope tot Geitesjtal. De Berggeite zeen erg bliej det Hilly en häör team zo gasvriej zeen om de Berggeite ein toes te gaeve rondjom alle vastelaovesactiveiten. Tiedens deze aovend haet auch de nach van de prins plaats gevonje. Dit is traditioneel de letste aovend van de aaje prins. Normaal gespraoke traejt der unne daag later officeel aaf en waert de nuuje veurgenger oetgeroope. Echter vanwaege de coronamaatregelen is Prins Ruud II nao diverse optraejes van Limburgse artieste daezelfde aovend nog aafgetraoje. Ut oetroope van de nuuje prins haet helaas nog neet plaats kinnen vinje.

Nederlandse tekst
Op 12 november 2021 hebben CV de Berggeite, Cafézaal de Bergerac uitgeroepen tot Geitesjtal. De Berggeite zijn blij dat Hilly en haar team zo gastvrij zijn om de Berggeite een thuis te geven rondom de carnavalsactiviteiten. Tijdens deze avond heeft ook de nacht van de prins plaatsgevonden. Dit is traditioneel de laatste avond van de oude prins. Normaal gesproken treedt de oude prins een dag later af en wordt de nieuwe prins uitgeroepen. Echter vanwege de coronamaatregelen is Prins Ruud II na diverse optredens van Limburgse artiesten diezelfde avond nog afgetreden. Het uitroepen van de nieuwe prins heeft helaas nog niet plaats kunnen vinden.